Årets julklapp

IMG_3714

Vad säger ni om Årets Julklapp 2018? Jag gillar den verkligen. Det återanvända plagget! Jag har ju så mycket kläder i garderoberna som jag inte använt på länge. Troligtvis är de för små.

Jag tänker på min dotter. Här finns säker något som jag kan slå in till henne i julklapp. Hon gillar ju moderna kläder. De flesta plaggen som hänger i speciellt en av garderoberna har hängt där så länge att de är moderna igen!

Jag tänker på en mycket speciell kavaj, från 70-talet. Min är blå och den är i sammet. Vem hade inte en sådan för sisådär 45 år sedan? Men hur många finns det kvar? Jag har bestämt mig för att hon ska få den.

IMG_3712

Lite värre blir det att hitta någon julklapp till min son. Visserligen gillar han kläder, men kanske inte riktigt sådana som jag har. Dessutom är han väldigt lång. Jag funderar på om det måste vara bara plagg i klapparna som ska återanvändas. Kan det inte vara något annat?

Jag har ju en sådan underbar liten fin flaska rom. Jag vet att han gillar att dricka rom – när det är fest. Den slår jag in!

Jag hoppas att han själv har något att fylla den tomma flaskan med. Annars skulle det ju inte vara en återanvändbar julklapp!

IMG_3711

4 svar till ”Årets julklapp”

 1. Jag hoppas du har sytt fast knapparna ordentligt🙏😁….. Om jag skulle råka nysa lr hosta tänkte jag😬

  Gilla

  1. Hahaha, du är rolig du! Tyvärr så ingår inte sömnad.

   Gilla

 2. Fyndigt, trevligt och roligt formulerat. Ser fram emot din nästa historia.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: